Deelnemers/Exposanten

Let op: Sluiting van de marktkramen is op 15 november, daarna nemen we geen kramen meer aan.

De 4e editie van de Winterfair staat weer voor de deur. We gaan de straten van Woerden weer gezellig maken met kramen die leuke cadeau artikelen verkopen om onder de kerstboom te leggen. Natuurlijk zorgen we voor een sfeervolle aankleding door de straten en het een en ander aan vertier, denk aan live muziek, kerstman, kersttrein en nog meer.

Verkoop jij leuke cadeau artikelen, kom dan gezellig naar Woerden op 7 en 8 december. Wij hebben een zeer aantrekkelijke kraam huren. Je zorgt zelf voor een gezellige kerstsfeer op je kraam. Denk aan lichtjes, kerstversiering of muziek.  Stroom kunnen we op verzoek voor je regelen.

Iets waar we altijd al streng op zijn is de achterkant dicht maken met zeil. Dit zorgt dat winkels niet meer zichtbaar zijn en geeft een ongezellige sfeer. Alleen tijdens zeer slechte weersomstandigheden staan we dit toe, maar wel met doorzichtig zeil. Hou hier dus rekening mee. Omdat we nu werken met kramen zijn we wel weer strenger met het dichtmaken van de achterkant van de kraam met zeil.

Prijs voor 2 dagen €50,-.
(verplicht 2 dagen)
Stroom voor 2 dagen €10,-.
(vooraf opgeven verplicht – incl. voltage dat je gaat gebruiken)

Wil je een bepaalde voorkeursplek dat kan, daar betaal je een toeslag van €5,- voor.

>> Er zijn nog een paar plekjes vrij!!!

Prijzen zijn excl. BTW.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Aanmelden?
Bedrijfsnaam:
Product:
Website:
Facebook:
Emailadres:
Telefoonnummer:
Factuuradres:

Aantal kramen:
Stroom:
Voltage:
Voorkeursplek:

Graag bovenstaande gegevens mailen naar info@winterfairwoerden.nl