Programma Winter Fair

Dit jaar de vijfde editie van Winterfair Woerden! Dat moet gevierd worden!
Er wordt nog hard gewerkt om het programma compleet te maken. Maar hieronder alvast een tipje van de sluier:

Beide dagen

vrijdag van 12.00 – 21.00 uur & zaterdag van 10:00-16:00

Struinen over de kerstmarkt

120 kramen in de Rijnstraat, Voorstraat en op het Kerkplein. Van warme kerstsokken en originele kerstcadeaus tot winterse delicatessen en fijne kerstspullen om het thuis gezellig te maken.

Streekmarkt in kerstsfeer

Vaste prik op zaterdag, voor deze speciale kersteditie óók op vrijdag! Met heerlijke versproducten uit de regio, een kerststal, knuffelkonijnen, schapen, ezel en lama.

Kersthangers maken

Kinderen kunnen zelf prachtige kersthangers maken in de tent op de Westdam. BSO Kind&Co organiseert deze kerst-creativiteit!

Laat je cadeau inpakken!

Winterfair Woerden pakt niet uit, maar ín op de vijfde editie van deze kerstmarkt. Mooi cadeau veroverd in één van de winkels of op de kerstmarkt? Kom dan naar de inpak-service in de Rijnstraat! Je cadeau wordt daar prachtig ingepakt! En het kost je helemaal niks.

Het Woerdens Kwartet

Heb je Het Woerdens Kwartet bij elkaar gespaard, maar ligt het nu los in de keukenla? Dat is zonde! Op Winterfair Woerden, in de Rijnstraat, kun je een uniek bewaarblik kopen en het complete kwartet met bewaarblik! Ook kun je kaartjes ruilen en zo je kwartet compleet maken.

Speel zelf een kerstdeuntje

In de Rijnstraat staat een piano, waar je zelf een riedeltje op kunt spelen! Vul de straten van Woerden met joúw kerstmuziek!!

De kerstman, sneeuwkoningin en ijsprinses!

Grote kans dat je één van deze figuren tegen het lijf loopt. Ze lopen, net als jij, te struinen over de kerstmarkt.

En is vrijdag de 13e (of zaterdag de 14e) jouw ‘lucky day’? Dan krijg je wellicht één van de goodybags, die deze kerstfiguren uitdelen.

Zweefmolen

Op het plein aan de Westdam kunnen de kleintjes eindeloos rondjes draaien in de zweefmolen. Een ritje in de zweefmolen is gratis.

Vrijdag 13 december 2019

van 12.00 – 21.00 uur

Magische Momenten Bingo

Dit wil je niet missen!! Beproef je geluk! Bingo om 20:00 in de tent aan het plein op de Westdam. En omdat Winterfair Woerden 5 jaar bestaat, trakteren wij op bingokaarten!

Kersttrein

Vaste attractie van Winterfair Woerden! Een rondje van vijf minuten met de kinderkersttrein. Op vrijdag vetrekt hij vanaf de kruisstraat.

Je kunt er voor kiezen om mee te lopen, óf als het niet druk is in te stappen en gezellig met je kind mee te rijden.

Zaterdag 14 december 2019

van 10.00 – 16.00

Rotary Santa Run

Ook dít wil je niet missen!! Vanaf 14:30 rennen er 500 kerstmannen dwars over de kerstmarkt! De laatste kerstmannen zullen om ca. 16:00 over de finish gaan. Met deze Rotary Santa Run worden een aantal goede doelen gesteund. Meer informatie over de run en hoe je mee kunt doen, vindt je op de website van de Rotary Santa Run.

Kersttrein

Vaste attractie van Winterfair Woerden! Een rondje van vijf minuten met de kinderkersttrein. Op zaterdag vertrekt hij vanaf de hoek Nieuwstraat-Voorstraat.

Je kunt er voor kiezen om mee te lopen, óf als het niet druk is in te stappen en gezellig met je kind mee te rijden.

Schminken

In de tent op het plein aan de Westdam, van 11:00-14:00 kun je je laten schminken.

Kerstkoren & dans

Op de markt en in de tent op het plein aan de Westdam kun je genieten van verschillende kerstkoren. Met o.a. musical vereniging Sterallures, het Leger des Heils, de Mantelmeeuw en Monique Verheyen. Daarnaast zal D-Joy de kerststerren van de hemel dansen.

vrijdag 18:30-19:00 (voor de BINGO!) koor Monique Verheyen | tent Westdam

zaterdag vanaf 12:00 Charles Dickens koor, door Sterallures | over de kerstmarkt

zaterdag 11.00-12.00 uur dansvereniging D-Joy | tent Westdam
zaterdag 13.30-14.30 uur Leger des Heils | tent Westdam
zaterdag 14.30-15.30 uur Mantelmeeuw | tent Westdam

Neem contact op met de organisatie van Winter Fair Woerden